Prosjektleder

Søknadsfrist:04.06.2024

Send din søknad her

Søknadsfrist:

4.juni 2024

Arbeidssted:

Florø

Nettside:

www.westcon.no

Kontakt:

Ninja Tolo Ness

HR-Leder

Tlf: 97 09 63 68 

Har du lederegenskaper og kompetanse innen prosjekt/vedlikehold fra maritim sektor og vil bidra til å leder arbeidet med oppgradering og vedlikehold av Sjøforsvarets fregatter?

Westcon Yard Florø har som underleverandør til Kongsberg inngått en langvarig strategisk rammeavtale for oppgradering og vedlikehold av Nansen-klasse fregatter. Vi søker nå etter en prosjektleder som kan være med i et lederteam for å følge opp arbeidet på fregattene gjennom omfattende hovedoverhalinger. Som prosjektleder får du en sentral rolle som kontaktpunkt overfor kunde og leverandører, og vil bli delegert myndighet til å fatte en del fortløpende beslutninger. Du vil jobbe sammen med engasjerte og kompetente kolleger, og ha en bred kontaktflate. Arbeidshverdagen er variert, og du vil ha et selvstendig ansvar der du har store muligheter til å påvirke. Stillingen krever krever god helhetsforståelse, samt gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Rollen som prosjektleder krever:

  • at du kan følge opp prosjektressurser, kunder og leveranser
  • at du har en overordnet og helhetlig forståelse av prosjektet
  • at du kan delegere, og ha en løpende oppfølging av status
  • at du evner å bygge relasjoner både internt og eksternt

Din bakgrunn:

  • du har gjerne erfaring eller bakgrunn fra forsvaret
  • du er strukturert og fokuserer på å finne gode løsninger
  • du kan kommunisere godt både på norsk og engelsk
  • du har god kommersiell forståelse
  • du har gjerne teknisk bakgrunn innen ingeniørfag/planlegging/prosjektledelse eller lignende

Om verftet og beliggenheten:

Verftet i Florø er en hjørnesteinsbedrift med en lang og stolt historie. Som ansatt her vil du bli med på å utvikle verftet i en bransje som stadig er i endring og setter nye krav. Våre siste store kontrakter gir oss mange spennede utfordringer, men også sikkerhet og stabilitet for mange år fremover. Vi er i dag ca 190 ansatte, og er i fortsatt vekst. Florø er en liten by lengst vest i landet med ca 8000 innbyggere, og er omgitt av en fantastisk natur. Fjell og hav er tett på, men du finner samtidig alt du trenger av byliv med kafeer, kultur og fritidstilbud. Her er en sentralt beliggende flyplass med direkteruter til Oslo, Bergen og Trondheim. I tillegg har Kystekspressen sine båtruter to daglige avganger til Bergen.

Om arbeidsgiveren

Westcon Yard Florø er et veletablert verft med lang historie. Vi utfører reparasjon, vedlikehold og modifisering av skip og rigg, så vel som nybygging av offshore- og spesialfartøy.Vi har en dyktig og erfaren arbeidsstokk som dekker alle disipliner. Våre store haller og utmerket beliggenhet på kysten inkluderer vårt målområde også ved bygging av subsea og offshore stålkonstruksjoner. Vi bestreber oss på å levere tjenester av høy kvalitet innenfor avtalt tid og budsjett.