Monteringsleder

Søknadsfrist: 17.06.2023

Plany logo

Send din søknad her

Søknadsfrist:

17. juni 2023

Arbeidssted:

Gursken

Nettside:

https://www.plany.no/

Kontakt:

Kjell Åge Saure

Mobil 974 77 018

Ønsker du en spennende hverdag der du får jobbe med prosjekt innenfor, akvakultur, maritim & industri og landbruk. Plany trenger en monteringsleder for våre prosjekt.

Plany spesialiserer seg i produksjon av tekniske tekstiler. Vi produserer våre produkt av PVC, polyester og filterduk. I tillegg til dette inneholder også våre leveranser, stål, aluminium, PE produkter, samt hydraulikk og elektriske komponenter til rulleporter.

Vi trenger deg som er god på å se løsninger og utarbeide og montere på våre prosjekt. Du kan gjerne ha bakgrunn, og eller erfaring fra akvakultur, verft, og håndverkeryrker. Du vil ha et team i ryggen med lang erfaring og spennende kunder.

Utbredt reisevirksomhet må kunne påberegnes i både inn- og utland. Arbeidssted utenom reisetid er Gursken med arbeid i produksjon eller administrasjon. Du vil planlegge våre oppdrag og styre montøravdelingen. Ute på oppdrag vil du jobbe alene, i team, eller sammen med kunde og underleverandører. Du vil være en viktig ressurs for oss for å finne gode løsninger til våre kunder. Vi kan garantere en variert hverdag!

Vår monteringsleder må ha gode muntlig og skriftlig egenskaper i både norsk og engelsk. Arbeid i høyden vil forekomme. Liftkurs, stillaskurs, kurs i varmearbeid, sertifikat klasse BE er en fordel, men ikke et krav. Grundig opplæring vil bli gitt.

Er du vår nye "løsningsorienterte handyman" for oss og våre kunder?

Om arbeidsgiveren

Plany AS ble etablert i 1964 som seglmakerverksted, først og fremst som leverandør til skip og skipsindustri. I dag er de fleste av kundene våre fra marin og maritim sektor. De største markedene er havbruk, skips- og verftsindustri.