Technical Manager, Salg- kundeoppfølging

Søknadsfrist: 19.08.2024

Bli en del av et internasjonalt og innovativt selskap i vekst innen akvakultur

Fiskehelse – Fagmiljø – Kundeansvar

Send din søknad her

Søknadsfrist:

19. august 2024

Arbeidssted:

Bergen, eller ved et av våre kontorer langs kysten.

Nettside:

https://www.pharmaq.com/en

Kontakt:

Area Sales Manager for PHARMAQ part of Zoetis, Norway and Nordics

Lars G. Jørgensen

Mobiltelefon: +47 416 44 496

Technical Manager, Salg- kundeoppfølging

Har du et stort engasjement for fiskehelse og har lyst på nye og spennende utfordringer i et dynamisk og innovativt selskap – så er PHARMAQ et godt valg! Da en av våre kollegaer går av med pensjon lyser vi ut en ledig stilling i vårt kundeteam. 

Vi søker etter deg som har lyst å jobbe innen fiskehelse, med spennende oppgaver i et nyskapende og stort kompetansemiljø- med et bredt spekter av produkter og tjenester. Du vil bli en del av det norske kundeteamet i PHARMAQ, som har ansvar for salg og oppfølging av PHARMAQ og PHARMAQ Analytiqs produkter og tjenester. Nå har du mulighet til å bli en del av vårt team og bidra med å løse fiskehelseutfordringer i akvakulturnæringen. 

Kort om oss

• PHARMAQ er en del av Zoetis, som er verdens største dyrehelseselskap.

• Vårt satsingsområde er innen akvakultur og fiskehelseprodukter, og vi er markedsledende innenfor vaksiner til oppdrettslaks. 

• Våre vaksiner virker forebyggende mot sykdom og har bidratt sterkt til reduksjon av antibiotika i oppdrettsnæringen.

• Vi jobber med mye spennende teknologi og biologi.

• Som produsent av farmasøytiske produkter følger vi strenge krav til kvalitet og alle våre prosesser følger GMP/GDP (Good Manufacturing Practice/Good Distribution Practice).

• En meget dynamisk og kompetent organisasjon gjør det mulig å opprettholde vår ledende posisjon.

• Ved å forebygge og behandle sykdom bidrar PHARMAQs produkter til bedre dyrevelferd og matsikkerhet, samt en mer bærekraftig produksjon.

Ansvarsområder vil være:

• Formidling av PHARMAQ og PHARMAQ Analytiqs produkter og tjenester 

• Salg og kontraktsoppfølging mot eksisterende og nye kunder

• Initiering og oppfølging av kundeprosjekt

• Deltakelse i ulike markedsaktiviteter

Bakgrunn og kvalifikasjoner vi søker:

For å lykkes i rollen er det viktig at du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner både på norsk og på engelsk, og at du har evnen til å bygge nettverk og samarbeide på tvers av fagmiljø. Du må være omgjengelig, trygg og trives i en utadrettet rolle. Vi ser etter en person som er engasjert og nysgjerrig.

Vi er på jakt etter deg med relevant utdanning innen veterinærmedisin, fiskehelsebiologi eller andre relevante naturvitenskapelige områder. Det er et fortrinn om om du har praktisk erfaring fra arbeid innen fiskehelse, legemiddelindustri eller fra forskning og utvikling. Du har innsikt i relevante fiskesykdommer og diagnostiske metoder. 

I rollen vil du ha en fleksibel hverdag som krever at du er selvstendig, målrettet og strukturert.

Stillingen krever førerkort klasse B, og reiseaktivitet må påregnes.

Vi tilbyr:

PHARMAQ kan tilby et engasjert internasjonalt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser. Som Technical Manager vil du bli en del av vårt tekniske kundeteam. Du vil jobbe med spennende og varierte arbeidsoppgaver i et entusiastisk, tverrfaglig og godt arbeidsmiljø. Vi kan love deg en viktig rolle tett på akvakulturnæringen. 

Arbeidsmiljøet er preget av høyt kvalifiserte kollegaer med stort engasjement og dedikasjon for jobben. Selskapet scorer høyt på medarbeiderundersøkelser og har et inkluderende og åpent arbeidsmiljø. Du vil bli en del av et selskap som opplever økende etterspørsel, og som har høy grad av innovasjon og utvikling.

Arbeidssted vil være fortrinnsvis i Bergen, eller ved et av våre kontorer langs kysten.

Er du nysgjerrig på hva vi driver med, så ta gjerne kontakt med oss - PHARMAQ et godt valg! 

For nærmere informasjon om stillingen kontakt:

Area Sales Manager for PHARMAQ part of Zoetis, Norway and Nordics

Lars G. Jørgensen

Mobiltelefon: +47 416 44 496

Søknad

Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via FINN.NO søkerhåndtering (alternativt via e-mail til hr@pharmaq.no) innen 19.08.2024. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vi vil kreve politiattest ved tilsetting.

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.

Om arbeidsgiveren

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og er en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Våre innovative fiskehelseløsninger inkluderer et bredt spekter som fiskevaksiner, terapiprodukter, vaksinasjonsmaskiner inkludert vaksinetjenester, forskning og analyser. Selskapet leverer miljøvennlige, trygge og effektive helseprodukter til den globale akvakulturnæringen ved hjelp av målrettet forskning og engasjerte medarbeidere. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med global virksomhet i kommersielle oppdrettsmarkeder har PHARMAQ rundt 375 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.com.

PHARMAQ Analytiq bidrar med tjenester innen fiskevelferd ved å dokumentere smoltkvalitet, og fiskehelsearbeid med fokus på overvåkning og forebygging av smitte og sykdom i norsk og internasjonalt fiskeoppdrett. Vi er akkreditert etter ISO 17025 standarden. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.analytiq.no.