Scientist - diagnostics

Søknadsfrist: 18.02.2024

Send din søknad her

Søknadsfrist:

18. februar 2024

Arbeidssted:

Bergen

Nettside:

pharmaq.com/no/analytiq/

Kontakt:

Simon Rey

Operations Manager, PHARMAQ Analytiq

tlf: 924 36 830

Simen Kristoffersen

Director, VMRD Global Biologics

tlf: 976 20 560

Bli en del av et innovativt og bærekraftig selskap!

Er du interessert i utvikle diagnostiske metoder og har lyst på spennende utfordringer i en dynamisk og nyskapende bransje innen akvakultur? Da er PHARMAQ Analytiq et godt valg! Nå søker vi etter en engasjert, selvstendig og strukturert Scientist til en fast stilling med base i Bergen. 

Om oss

PHARMAQ part of Zoetis er verdensledende innen vaksiner til oppdrettsfisk, som er et viktig bidrag for å redusere bruken av antibiotika og sikre en bærekraftig akvakulturnæring. Dedikerte medarbeidere i PHARMAQ utvikler sikre og effektive legemidler ved målrettet forskning, fokus på kvalitet og bioteknologisk produksjon. Som del av Zoetis, verdens største dyrehelseselskap, gir dette oss tilgang til ny teknologi og nye globale markeder.

PHARMAQ Analytiq bidrar med tjenester innen fiskevelferd ved å dokumentere smoltkvalitet, og fiskehelsearbeid med fokus på overvåkning og forebygging av smitte og sykdom i norsk og internasjonal fiskeoppdrett. 

Om stillingen

Du vil være en faglig ressurs på diagnostikk, og jobbe med oppgaver og prosjekter tett tilknyttet videreutvikling av eksisterende metoder og løsninger samt utvikle nye som PHARMAQ Analytiq skal ha i markedet fremover.

Du vil bidra til å effektivisere og optimalisere molekylærbiologiske metoder i samråd med PHARMAQ Analytiqs servicelinjeledere for PCR og NGS, både teoretisk og praktisk. 

Arbeidsoppgaver vil være: 

• Delta i og evt. lede forsknings- og utviklingsprosjekter for nye diagnostiske løsninger

• Validering og implementering av ny metodikk og teknologi

• Optimalisering av eksisterende molekylærbiologiske metoder

• Validering og implementering av nye PCR assays

• Videreutvikling av NGS servicelinjen

• Bistå kundeteamet og prosjektansvarlig som faglig ressurs

• Delta med faglig input og være med i kunderelaterte prosjekter

• Bidra til videreutvikling av våre digitale kundeverktøy

• Omforme prosjektkunnskap til anvendbar praksis

Du vil delta i spennende innovative prosjekter sammen med engasjerte og dyktige kollegaer og være et bindeledd mellom P PHARMAQ AS og PHARMAQ Analytiq AS. 

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som trigges av å være i krysningspunktet mellom det akademiske og det kommersielle - du må trives både med praktisk og teoretisk arbeid - du har interesse for ny teknologi og forstår hvordan teknologien påvirker biologien. 

Kvalifikasjoner og egenskaper vi søker:

• MSc utdannelse eller annen høyskole-/universitets utdannelse innen fiskehelse, molekylærbiologi eller andre relevante fagområder

• Erfaring fra arbeid med ulike molekylærbiologiske analyser og verktøy

• Erfaring fra praktisk arbeid med fiskehelse vil være en fordel

• Evne til å formidle komplekse emner og ny kunnskap på en forståelig måte

• Evne til å arbeide selvstendig, nøyaktig, målrettet og være en engasjert lagspiller

• Gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Sammen med dyktige kollegaer vil du være med på å bidra til videreutvikling av akvakulturnæringen. 

Arbeidssted vil være i Bergen, i våre moderne lokaler på Marineholmen, Thormøhlensgate 53D. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å delta i spennende innovative prosjekter.

Er du nysgjerrig på hva vi driver med, og har lyst på nye og spennende utfordringer i et globalt selskap, i en dynamisk og nyskapende bransje – så er PHARMAQ et godt valg! 

Søknad:

Vi gleder oss til å motta din søknad, som kan sendes med CV via  søkerhåndtering (eller alternativt via e-mail til hr@pharmaq.no) innen 18.02.2024. Kopi av vitnemål og attester bes tatt med på intervju. Vi er et farmasøytisk selskap og vil kreve politiattest ved tilsetting.

Ved å sende inn en søknad og CV aksepterer du at de opplysninger som du oppgir blir lagret i vår database for å kunne ta stilling til deg i våre rekrutteringsprosesser. Opplysningene vil ikke bli lagret lenger enn nødvendig og maksimalt i 6 måneder. Skulle du ha spørsmål vedrørende sikkerheten rundt våre rekrutteringsprosesser, kan du kontakte oss på e-post hr@pharmaq.no. Søkeren har rett til å trekke tilbake nevnte samtykke når som helst.

Om arbeidsgiveren

PHARMAQ er verdens ledende selskap innen vaksiner og innovasjon rettet mot akvakulturnæringen og en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. Våre innovative fiskehelseløsninger inkluderer et bredt spekter som fiskevaksiner, terapiprodukter, vaksinasjonsmaskiner inkludert servicetjenester, forskning og analyser. Produksjon, administrasjon, forskning og utvikling ligger i Norge og med global virksomhet i kommersielle oppdrettsmarkeder har PHARMAQ rundt 375 medarbeidere. Konsernets produkter markedsføres i Europa, Nord- og Sør-Amerika samt i Asia. For mer informasjon, se selskapets hjemmeside: www.pharmaq.comPHARMAQ Analytiq er en del av Zoetis, verdens ledende selskap innen dyrehelse. PHARMAQ Analytiq bidrar med tjenester innen fiskevelferd ved å dokumentere smoltkvalitet, og fiskehelsearbeid med fokus på overvåkning og forebygging av smitte og sykdom i norsk og internasjonalt fiskeoppdrett. Vi er akkreditert etter ISO 17025 standarden. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.analytiq.no.