Salgsansvarlig Havbruk

Søknadsfrist: 24.10.2023

Solar Norge logo

Send din søknad her

Søknadsfrist:

24. oktober 2023

Arbeidssted:

Haugesund. Delvis hjemmekontor

Nettside: 

https://www.solarnorge.no/

Kontakt:

Salgssjef Egil Finshus

mail: egil.finshus@solarnorge.no

tlf. 481 11 644

eller

HR Business Partner Merete Røkke 

mail: mro@solarnorge.no

tlf. 908 99 404

Vil du være med å påvirke fremtidens havbruk? Kan det å jobbe med salg og relasjoner knyttet til elektro i denne næringen motivere deg?

Brenner du for salg og har erfaring innenfor noen av områdene marine, havbruk og/eller offshore? Da er du kanskje vår nye Salgsansvarlig innenfor segmentet Havbruk. Kundeporteføljen befinner seg hovedsakelig langs kysten, og du kan ha tilhørighet til Solars kontorer i Stavanger, Bergen, Haugesund, Trondheim eller Ålesund. Der vil du bli en del av et hyggelig og faglig kompetent arbeidsmiljø og delta i en spennende utvikling med god mulighet for påvirkning i et solid selskap.

Hva skal du gjøre? Som Salgsansvarlig Havbruk blir ditt ansvar å følge opp og videreutvikle en spennende kundeportefølje. Du skal planlegge og drive oppsøkende salg ved å presentere og selge Solars service, produkt- og logistikkløsninger, samt gjennomføre kundearrangement og markedsaktiviteter. Din jobb blir å forstå kundens virksomhet og presentere og skreddersy løsninger som skaper verdi for både kunden og Solar. Du vil ha budsjett- og resultatansvar innenfor din portefølje. Møtevirksomheten vil forgå både digitalt og fysisk slik at noe reising må regnes med. 

Hvem er du? Du har arbeidserfaring fra segmentet Havbruk eller Offshore & Marine, gjerne salgserfaring. Kompetanse innen elektrobransjen, mekanisk, rørindustri eller oppdrettsnæringen er en fordel. Kjennskap til kontraktsforhold er også en fordel. Du må ha god forretningsforståelse og evne å se det store bildet, samt teknisk interesse som gjør at du kan tilegne deg nødvendig kunnskap for å gå i dialog med kundene. Du planlegger, jobber selvstendig og er resultatorientert, og ser verdien av å benytte etablerte salgsverktøy for å sikre samarbeid og informasjonsdeling. Du har sterke muntlige kommunikasjonsferdigheter og tør å utfordre og tenke ut av boksen

Hva kan vi tilby? I Solar vet vi at resultater kommer gjennom utvikling, anerkjennelse og samarbeid. Du vil få en selvstendig rolle med stor autonomi over egen hverdag, og mulighet til å påvirke dine resultater og utvikle dine salgsferdigheter. Du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kolleger i et selskap som tar grep for å lykkes og utvikle seg i takt med tiden! Solar skaper utvikling ved å selge kvalitet og levere løsninger som hjelper våre kunder å bli mer lønnsomme – vi er Stronger Together. 

Høres dette interessant ut? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og en kort søknad snarest. Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Salgssjef Egil Finshus på epost egil.finshus at solarnorge.no tlf. 481 11 644, eller HR Business Partner Merete Røkke på epost mro at solarnorge.no, tlf. 908 99 404. Vi vil invitere egnede kandidater til en første samtale fortløpende.

 

Om arbeidsgiveren

Solar er et børsnotert sourcing- og serviceselskap innen installasjon, industri og trade. Solar tilbyr de beste produktene og løsningene til våre kunder. Bærekraft og åpenhet er en integrert del av strategien vår og måten vi driver virksomhet på. Hos oss skal alle ha like muligheter uansett hvem du er og hvilken bakgrunn du har. Ulikhet og mangfold gjør oss i stand til å utvikle løsninger og tjenester som samfunnet trenger. Derfor må vi ha mennesker på laget som gjenspeiler samfunnet rundt oss. Vi ønsker å bidra til å gi kundene våre en mer effektiv og lønnsom hverdag. Ved hjelp av digitale løsninger, en god webshop samt logistikk og services, jobber vi sammen for å gjøre arbeidsdagen lettere. Hos Solar blir du en del av en internasjonal virksomhet med 3.000 ambisiøse kollegaer i ryggen, som hver dag jobber for å gjøre en forskjell for kundene våre, bransjen og samfunnet. I Solar er vi internasjonale og jobber på tvers av de fem Solar-landene. Mange av våre medarbeidere deler derfor sin kompetanse på tvers av landegrensene og har engelsk som forretningsspråk. Solar Norge AS er landsdekkende med 17 lokasjoner, ca. 370 medarbeidere og hovedkontor i nærheten av Gardermoen. Våre verdier Glow, SmartFun og Courage underbygger filosofien ´Stronger Together´ i samspillet mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere. www.solarnorge.no.