Leder STIM Miljøtjenester

Søknadsfrist: Snarest.

Send din søknad her

Søknadsfrist:

Kandidater vurderes fortløpende

Arbeidssted:

Bergen

Nettside:

stim.no

Kontakt:

Sofie Madeleine Refsnes

Advisor - People & Organisation

smr@seafoodpeople.net

Tlf:+47 98 88 42 91

Per Håkon Stenhaug

Managing Director

phs@seafoodpeople.net

Tlf: +47 41 57 73 68

... og er du klar for å ta ledelsen av Miljøavdelingen?

Hos STIM får du en unik mulighet til å forme fremtiden for marinbiologi, taksonomi, oseanografi og økotoksikologi. Vi søker en inspirerende leder som kan drive systematisk fagutvikling og markedsarbeid, samtidig som du leder et team av dedikerte eksperter spredt over flere steder fra Bergen til Harstad.STIM søker leder for Miljøavdelingen med kontorplass på Marineholmen i Bergen, hvor selskapet også har sin laboratorievirksomhet. Som leder for Miljøavdelingen blir du en sentral del av STIM Kunnskapstjenesters ledergruppe, hvor vi fokuserer på samarbeid og synergier på tvers av våre fagområder. I tillegg til miljøavdelingen omfatter dette avdelinger for fiskehelse og rådgivning innen plan og areal. Du vil også ha ansvar for å sikre at våre standarder overholdes, og at vi fortsetter å levere topp kvalitet i våre tjenester.

Miljøavdelingen er akkreditert, noe som betyr at det stilles spesielle krav til oppfølging og kompetanse fra deg som leder. Er du den lederen vi leter etter?

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Å lede Miljøavdelingen med fokus på faglig utvikling og kompetansebygging.
  • Ansvar for økonomistyring og budsjettoppfølging innenfor avdelingen.
  • Bidra til utvikling av STIM Kunnskapstjenesters overordnede strategi og mål.
  • Administrasjon og regelmessig rapportering av avdelingens aktiviteter.

I denne rollen er det avgjørende at du mestrer en hverdag der du balanserer faglig innsikt med administrative oppgaver, samt salgs- og markedsarbeid.

Vi søker etter deg som har:

  • Relevant høyere utdanning, gjerne masternivå eller høyere. 
  • Erfaring med miljøovervåking innen akvakultur eller tilsvarende industri.
  • God kjennskap til relevante standarder og regelverk.
  • Dokumentert ledelseserfaring med evne til å balansere faglige og administrative oppgaver.
  • En sterk strukturforståelse og evne til å sikre høy kvalitet i arbeidet.
  • Førerkort klasse B, da rollen innebærer mulighet for noe reisevirksomhet.

Bli en del av STIM!

Bli med på vår reise og opplev en dynamisk arbeidshverdag i et inkluderende og mangfoldig miljø. Her venter spennende og utfordrende oppgaver som vil fremme både din personlige og profesjonelle utvikling. Du blir en verdifull bidragsyter i vårt dyktige og tverrfaglige team, som er kjent for sitt gode samarbeidsmiljø og støttende atmosfære.Vi tilbyr ikke bare en konkurransedyktig lønn, men også gode pensjons- og forsikringsordninger som sikrer din fremtidstrygghet. Hos oss kan du virkelig gjøre en forskjell hver dag, der vi sammen driver bærekraftig utvikling og beskyttelse av våre marine ressurser!

Om STIM: 

STIM har gjennom 34 år vært med på havbruksindustriens reise til å bli Norges viktigste fremtidsnæring og er en ledende internasjonal leverandør av fiskehelseprodukter og –tjenester. Vi er en kompetanse og innovasjonsbedrift som jobber side om side med havbruksnæringen for å øke fiskevelferd og produktiviteten blant kundene våre. STIM jobber tett med ACD Pharma, Polarfeed og de øvrige selskapene i Nordly Holding.STIM er til stede hvor kundene trenger oss, fra norskekysten til Chile, Skottland, USA, Canada og Island. Hovedkontoret er Lofoten Bio Centre, på Leknes i Lofoten. Selskapet har 72 ansatte og i 2022 omsatte virksomheten for over 1 mrd.