Fagspesialist Havbruk

Søknadsfrist: 19.12.2023

SØK HER

Søknadsfrist:

19. desember 2023

Arbeidssted:

Bergen

Nettside:

https://www.soderbergpartners.no/

Kontakt:

Jørgen Aase Bjørsvik
Senior Advisor

jab@seafoodpeople.net

+4790027414

Sofie Madeleine Refsnes

Advisor

smr@seafoodpeople.net

+4798884291

Henrik Aasen

Teamleder Sjømat

henrik.aasen@
soderbergpartners.com

+4791826335

Svein Erik Sommer

Leder Bergen

svein.erik.sommer@
soderbergpartners.com

+4793403210

Söderberg & Partners er Nordens største aktør innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning. Samlet har Söderberg & Partners-gruppen i overkant av 800 mrd. kroner under rådgivning og er Nordens største frittstående innkjøper av forsikringer på vegne av sine kunder. Vårt internasjonale samarbeid gir oss tilgang til markedets skarpeste analyse-, IT- og rådgivningsverktøy, slik at vi kan styrke både posisjonen vår og evnen til å ivareta kundenes individuelle behov.Konsernet omsatte for 7,5 mrd. kroner i 2022 og har ca. 4000 ansatte i Sverige, Finland, Danmark, Luxembourg, UK, Spania og Nederland i tillegg til Norge. I Norge er vi ca. 360 ansatte innen forsikringsområdet, med lokal tilstedeværelse i store deler av landet.

Söderberg & Partners Region Vest ble etablert gjennom oppkjøp i 2020 og har kontorer i Bergen, Ålesund og Molde. Regionen har et meget sterkt fagmiljø med 33 erfarne kolleger og er i stadig utvikling. Havbruk er et av flere viktige strategiske satsingsområder i Vest, og vi søker nå en Fagspesialist som vil være helt sentral i akkurat denne satsningen.

Fagspesialist Havbruk

Dette er en meget spennende rolle hvor du får ansvar for forretningsutvikling og konseptualisering av Söderberg og Partners leveranse til Havbruksnæringen. Som fagekspert vil du være en viktig bidragsyter i arbeidet med bygge opp Söderberg og Partners’ kompetanse på dette området. Du vil bidra i salgsprosesser for å sikre nye megleroppdrag og på sikt opparbeide deg en solid og lønnsom kundeportefølje innenfor ditt ansvarsområde. En suksessfaktor for denne rollen er samhandling med andre fagområder, kunder og forsikringsmarkedet for øvrig. Her vil du dra nytte av vårt nære samarbeid på tvers av regioner, kontorer og landegrenser. Stillingen rapporterer til Teamleder Sjømat / Salgsleder Region Vest og er fortrinnsvis plassert i Bergen.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver: 

 • Utvikle forsikringsprogram i samarbeid med forsikringsmeglere og forvaltere, i tråd med oppdragsgivers ønsker
 • Ta medansvar for kundetilfredshet innenfor porteføljen, gjennom rådgivning, oppfølging av kunder og etablering av gode relasjoner
 • Orientere nye og potensielle oppdragsgivere om forsikringsmegling og Söderberg og Partners’ rådgivningskonsept
 • Gjennomføre risiko- og behovsanalyser i samarbeid med oppdragsgiver
 • Kontinuerlig oppfølging av oppdragsgiver
 • Bistå oppdragsgiver etter behov ved skadetilfeller
 • Drive proaktivt markedsarbeid, inkludert deltakelse på messer og konferanser

Hvorfor Söderberg & Partners?

Hos oss blir du en del av et hyggelig og uformelt miljø med sterk og allsidig fagkompetanse. Vi jobber tett med kunder, leverandører og internt, og er opptatt av å gjøre hverandre gode, utvikle oss og lykkes sammen! Du vil oppleve at vi beveger oss raskt fremover med konstant fokus på digitalisering og forenkling av arbeidsoppgaver. Alt for at dagen i dag skal bli bedre enn gårsdagen, og for at kundene skal få en enda større verdi av Söderberg & Partners. Vi ønsker at nye kolleger skal utfordre og tenke nytt - her er det kort vei fra nyskapning til beslutning og gjennomføring. Våre verdier Brave, Driven, Responsible & Helpful preger arbeidshverdagen vår. Vi har høye ambisjoner og stort engasjement. Vi ønsker at nye kolleger skal utfordre og tenke nytt - her er det kort vei fra nyskapning til beslutning og gjennomføring. Ulike faggrupper og personligheter skaper et dynamisk lærings- og arbeidsmiljø som preges av åpenhet, inkludering og høy grad av trivsel. Vår arbeidshverdag er fleksibel, men vi mener god kultur først og fremst skapes gjennom samhandling på kontoret.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som vil mye, som tar initiativ, er målbevisst og har høy gjennomføringsevne. Du identifiserer og utnytter kommersielle muligheter og jobber proaktivt med å bygge relasjoner. Du har kunden i fokus og evner å skape tillit gjennom god og tydelig dialog. I tillegg er du en lagspiller som trives med tett samarbeid på tvers av organisasjonen. 

 • Erfaring fra og/eller god kjennskap til havbruksnæringen er et pluss
 • Fortrinnsvis kjennskap til forsikringsfaget eller erfaring fra forsikring
 • Høyere relevant utdanning 
 • Positivt innstilt til reising

Hvis du er godt kjent med havbruksnæringen, men mangler erfaring innen forsikringsfeltet, tilbyr vi grundig opplæring for å utvikle dine ferdigheter i forsikringsbransjen. Vi tenker at den rette personen vil vokse med og utvikle denne rollen og ansvaret som ligger til den. Det er også gode muligheter for å gjennomføre meglerautorisasjonen og jobbe seg mot en forsikringsmeglerrolle på sikt. Söderberg & Partners er opptatt av å være en inkluderende og mangfoldig virksomhet, også når vi rekrutterer. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke hos oss uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. 

Er dette noe for deg? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! Ellers er det enkelt å melde interesse - via søknadsskjemaet svarer du på et par spørsmål og legger ved din CV.