Driftstekniker - Robotsystem - Austevoll

Søknadsfrist: Snarest 

Send din søknad her

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Austevoll

Nettside:

remorarobotics.no

Kontakt:

Roger Synnevåg

Driftsleder

Send melding

Svein Erik Gregersen

Daglig leder

Send melding

Bli med på Norges neste teknologieventyr!

Remora Robotics opplever sterk vekst og søker flere ansatte som ønsker å bli med på reisen vår! Har du et ønske om å bidra til økt bærekraft i oppdrettsnæringen gjennom å jobbe med det siste innen robotteknologi, så vil vi gjerne prate med deg! Som driftstekniker på våre robotsystem blir du en del av vårt operasjonavdeling, med ansvar for drift hos kunder i Austevoll området. Du vil være en helt sentral del av tjenesten som vi leverer til våre kunder og du vil få muligheten til å være med på å forme veien vår videre.

Ansvarsområder og oppgaver:

 • Betjene, vedlikeholde og reparere roboter i drift.
 • Overvåke roboter på fiskeoppdrettsanlegg og gi tilbakemeldinger operasjonsavdelingen.
 • Utføre regelmessige inspeksjoner av robotene.
 • Feilsøke og diagnostisere tekniske problemer med roboter isamarbeid med operasjonsavdelingen og implementere passende løsninger.
 • Samarbeide med operasjonsteamet for å forbedre ytelsen og påliteligheten til robotsystemene.
 • Arbeide utendørs i alle værforhold og betjene båter for å få tilgang til fiskeoppdrettsanlegg.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Videregående skole eller tilsvarende; teknisk utdanning eller sertifisering i et relevant felt er foretrukket.
 • Erfaring med drift og vedlikehold av roboter eller lignende maskineri er ønskelig, men ikke påkrevd.
 • Kunnskap innen elektronikk, programvare og mekanikk.
 • Kjennskap til sikkerhetsforskrifter og beste praksis for undervanns robotsystemer.
 • Evne til å arbeide selvstendig og i team.
 • Gode kommunikasjonsevner.
 • Evne til å håndtere utstyr som skal installeres i felt
 • Førerkort og båtførerbevis.

Bli med Remora teamet i å transformere hvordan våre kunder opererer gjennom banebrytende robotteknologi. For å søke på denne stillingen, vennligst send inn din CV og søknadsbrev der du fremhever din relevante erfaring og kvalifikasjoner. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Om arbeidsgiveren

Visjonen er enkel: Alt som kan automatiseres, bør automatiseres. Alt som foregår under vann, bør gjøres med selvstyrte og autonome verktøy. Repetitive oppgaver og rutiner bør forenkles og automatiseres. Med andre ord: Mindre manuelt arbeid for å skape et optimalt miljø som er mindre stressende både for fisk og oppdrettere.

Med dette for øye ble Remora Robotics grunnlagt i 2016 – med en tydelig misjon: å revolusjonere rengjøringen av merder i fiskeoppdrett for å oppnå optimale oppdrettsforhold. Resultatet? En patentert autonom undervannsrobot som rengjør og inspiserer fiskeoppdrettsmerder, samtidig som den samler data om miljøet i merden. Siden oppstarten har Remora Robotics perfeksjonert design, teknologi, egenskaper, ytelse og funksjonalitet for sine robotteknologier.

Med hovedkontor i Stavanger med driftssenter og produksjonsfasiliteter, samarbeider Remora Robotics direkte med oppdrettere for å levere det optimale verktøyet for rengjøring av oppdrettsmerder.

Remora Robotics bidrar til en mer fremtidsrettet og bærekraftig oppdrettsnæring, der fokus på fiskehelse står først. Gjennom å tilby en fulldigital løsning, så gir vi våre kunder bedre beslutningsgrunnlag, slik at de oppnår bedre resultater og bedre fiskehelse.

Remora Robotics er et norsk teknologiselskap som har utviklet og kommersialisert et fullt automatisert robotisystem for rengjøring av oppdrettsmerder. Våre autonome undervannsroboter rengjør og inspiserer merdene, og samler verdifull data om det leveforholdene til fisken.