Advokat/-fullmektig innen havbruk og fiskeri

Søknadsfrist:Snarest

Send din søknad her

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Oslo/Bergen

Nettside:

haavind.no/

Kontakt:

Bjørn Sørgård

Partner

b.sorgard@haavind.no

+47 970 89 528

Torbjørn Gjelsvik

Partner

t.gjelsvik@haavind.no

+47 901 26 225

Vi styrker Haavinds satsning på fiskeri og havbruk og ser etter flere dyktige kollegaer i Oslo og Bergen!

Fiskeri- og havbruksnæringen er i rask utvikling. Vi styrker laget og rekrutterer til havbruksteamet vårt! Det vil være mulig å ha base i Oslo og i Bergen. Vi ser etter deg som har minimum 3-5 års erfaring og deg som er nyutdannet advokatfullmektig! Viktigst for oss er at du har en genuin interesse for å jobbe som advokat innen fiskeri- og havbruk. Så, er du nyutdannet eller har noen års relevant erfaring og ønsker å jobbe med regulatorisk regelverk, forvaltningsrett, transaksjoner og kontraktsrett i en spennende og dynamisk bransje? Da ønsker vi å høre fra deg!

Litt om oss og hva du kan forvente:

Vårt havbruksteam er det høyest rangerte blant norske advokatfirmaer. Vi har spesialkompetanse innenfor alle deler av fiskeri- og havbruksretten og innenfor alle andre relevante rettsområder for fiskeri- og havbruksvirksomheter. Vi bistår både havbruksselskaper, fiskerivirksomheter, produsenter og leverandører gjennom hele verdikjeden.

I Haavind har vi sterke fagmiljøer og satser på våre dyktige medarbeidere. Vi tror på personlig og faglig utvikling og investerer i våre ansatte, slik at de holder seg oppdatert på bransje og fag. Du vil få kollegaer som er en del av landets sterkeste bransje- og fagmiljøer og du vil bli involvert i spennende, varierte og krevende saker. 

Som del av teamet vil du være med å bistå de store aktørene i næringen både med regulatoriske og forretningsjuridiske problemstillinger, som for eksempel regulatoriske rammebetingelser og konsesjonsbehandling, søknadsprosesser og klagesaker, kontraktsarbeid, transaksjoner, restrukturering og omorganisering, myndighetskontakt, skatterettslige spørsmål, immaterielle rettigheter, konkurranserett og EU / EØS-rettslige spørsmål.

I Haavind er vi bevisste og stolte av vår kultur som kjennetegnes av våre kjerneverdier engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. I hverdagen er vi uformelle, men profesjonelle og vi har det gøy sammen, når vi løser spennende og krevende oppdrag for våre kunder.

Vi mener at mangfold er en styrke og er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulike bakgrunner, erfaringer og perspektiver. 

Når vi rekrutterer nye ansatte ser vi etter deg som:

 • er faglig flink
 • er genuint interessert i fiskeri- og havbruksnæringen og ønsker å jobbe spisset inn mot denne bransjen
 • har god digitalkompetanse
 • kommuniserer godt – også på engelsk
 • har gode analytiske evner og et kommersielt tankesett
 • har mye engasjement og ønsker å ta del i firmautviklingen
 • har interesse for og gjerne erfaring med prosjektledelse eller prosjektmetodikk
 • kjenner deg igjen i Haavinds verdier – har en positiv holdning, spiller andre gode og er lite selvhøytidelig
 • kan bidra til å øke mangfoldet blant våre ansatte

Hos oss får du blant annet:

 • bli en del av noen av landets sterkeste bransje- og fagmiljøer i et spennende firma i vekst og utvikling
 • jobbe sammen med dyktige og engasjerte kollegaer for sentrale aktører i fiskeri- og havbruksnæringen
 • jobbe på spennende prosjekter og saker, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • bli del av en arbeidsplass hvor det legges opp til stor dynamikk og samarbeid
 • målrettet karriereutvikling, god faglig veiledning og oppfølgning
 • et knallbra arbeidsmiljø der det er lett å trives og utvikles
 • konkurransedyktige betingelser

 For kandidater som ønsker å ha base i Bergen, vil det måtte påregnes noe reising til Haavinds kontorer i Oslo.

Vi behandler søknader forløpende, og anbefaler deg å søke så snart som mulig!

Om arbeidsgiver:

Haavind dekker hele spekteret av forretningsjuridiske tjenester, og bistår mange av de største aktørene innen norsk og internasjonalt næringsliv. Våre advokater tilbyr bransjeledende rådgivning innen teknologi, bygg og anlegg, eiendom, fornybar energi, havbruk, samt olje og offshore. Haavind er ett av landets høyest rangerte advokatfirma innenfor arbeidsrett, vi har en solid Corporate-avdeling, samt et stort og anerkjent prosedyremiljø. De internasjonale rating-byråene for advokatselskaper rangerer Haavind på topp i en rekke kategorier. Haavind er et av Norges ledende fullservice advokatfirmaer, med om lag 140 dyktige advokater og en proaktiv stab på 40 personer.

I Haavind er vi bevisste og stolte av vår kultur som kjennetegnes av våre kjerneverdier engasjement, dyktighet, samarbeidsglede og humor. I hverdagen er vi uformelle, men profesjonelle, og vi har det gøy sammen når vi finner løsninger på spennende og krevende oppdrag for våre kunder. Vi mener at mangfold er en styrke og er opptatt av å ha et inkluderende miljø, med mennesker med ulik bakgrunn, erfaringer og perspektiver