Vikariat teknisk leder

Søknadsfrist: Snarest

Send din søknad her

Søknadsfrist:

Snarest

Arbeidssted:

Indre Kvarøy, Lurøy kommune

Nettside:

kvaroyfiskeoppdrett.no

Er du industrimekaniker med særlig sans for båter? 

Dette er jobben for deg som kan litt av hvert, liker selvstendig arbeid og allsidige arbeidsoppgaver. 

Du finner nok av artigheter for deg å henge fingrene i hos oss: Åtte båter, fire kjøretøy på land, fire fôrflåter med tre generatorer på hver, pluss mye annet teknisk utstyr. 

Høres det ut som en artig utfordring for deg? Da må du lese videre.

Hos oss får du: 

 • En arbeidsgiver som setter trivsel høyt på agendaen

 • Trivelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø

 • Verdens beste mat og stell i våre kantinefasiliteter på Tampen kafé

 • Kurs og videreutdanning ved behov

 • Gode lønns, forsikrings – og pensjonsvilkår

Arbeidsdagen går som en lek i et lyst, trivelig og moderne verksted fra 2018. Han du skal være vikar for liker å ha ting på stell, så i verkstedet hos oss finner du alt du trenger for å løse dine oppgaver på best mulig måte.

Men uansett hvor bra verksted og utstyr du har tilgjengelig, så syns du sikkert det er deilig med en tur ut fra verkstedets fire vegger? Da kan vi glede deg med at våre fôrflåter som ligger en kjapp båttur unna, også vil trenge din oppmerksomhet og pleie til tider. 

Du kommer til å få litt av hvert av oppgaver på ditt bord, som bare du har kompetansen til å fikse. Det er derfor bra om du har gode evner til å strukturere arbeidsdagen og tiden din på en god måte.

Som teknisk leder er du ansvarlig for:

 • Oppfølging og vedlikehold av båter, kjøretøy, og øvrig utstyr

 • Feilsøking og reparasjoner 

 • Oppfølging av vedlikeholdssystem

Som teknisk leder hos oss vil du fylle en av våre nøkkelroller. Derfor er det viktig for oss at du er pålitelig. Du bør være allsidig og ha relevant kunnskap om litt av hvert. Og sist, men ikke minst: Du kommer til å jobbe i et fremoverlent selskap som liker å prøve nye ting, så du bør være en person med en positiv innstilling.

Du som søker har: 

 • Fagbrev som industrimekaniker, eller annen mekanisk bakgrunn 

 • Gode sveiseferdigheter

 • Erfaring med hydraulikk og båtmotorer

 • Interesse for data, teknologi og programvare

Ønskede sertifikater:

 • Båtførerprøven

 • Truckførerbevis

 • Varme arbeider

Ønskede kurs er ikke et must, vi kurser deg ved behov. 

Du lurer kanskje på hvem vi er?

Kvarøy Fiskeoppdrett holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på vakre Helgelandskysten. Her har vi produsert atlantisk laks, helt siden 1976.

Vi har en spennende verdikjede som strekker seg helt fra egen smoltproduksjon, til ferdig produkt under vår egen merkevare «Kvarøy Arctic» som gå ut i det amerikanske «high end» -markedet.

Men jeg har en partner som også trenger jobb. Finnes det flere jobbmuligheter på Kvarøy?

Det er alltids behov for vikarer både på post, butikk og oppvekstsenter for den som ikke liker å binde deg til en hel stilling

Men Kvarøy virker som et veldig lite sted. Er det noe som skjer der på fritiden?

Det stemmer at Kvarøy er et lite sted. Allikevel er det ganske mye som skjer her. Vi har stor lekeplass og sykkelbane for ungene, pub, kafé, spisested, hall med golfsimulator og shuffleboard, bare for å nevne noe. I tillegg har vi ildsjeler som finner på mye kos og gøyale aktiviteter. Kanskje er du også en ildsjel som kan være med å løfte samfunnet vårt til nye høyder? 

Gode fastlandsforbindelser gjør det enkelt å ta seg en helgetur om livet skulle bli for stille her ute. Og er du en som elsker fiske og friluftsliv så ligger fritiden rett utenfor døra di!

Men jeg har små barn. Finnes det ledig barnehageplass på Kvarøy?

Ja det gjør det! Ikke er det venteliste heller. Og kanskje det beste av alt: Det tar deg maks 10 minutter fra du går hjemmefra til du er på jobb. I mellomtiden har du attpåtil fått levert ungen i barnehagen. Vi har også grunnskole her. Så har du med deg familien er det ikke noe problem. Snarere tvert imot. Kvarøy er et perfekt sted for barn å vokse opp, og det godet vil vi gjerne dele med flere. 

Dette høres jo spennende ut. Er det noe annet jeg trenger å vite?

Det kan kanskje være greit å vite at du selvsagt får gode lønns- og pensjonsvilkår hos oss. I tillegg får du helseforsikring og jevnlig helsesjekk gjennom bedriftshelsetjenesten vår. 

Vi kan være behjelpelig med å finne bolig til deg. 

Stillingen er 100 % vikariat, med mulighet for forlengelse. Vi tilbyr ikke turnus og arbeidssted er Indre Kvarøy. 

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg