Senioringeniør

Søknadsfrist:30.04.2024

Send din søknad her

Søknadsfrist:

30.april 2024

Arbeidssted:

Trondheim, Oslo, Bergen, Alta, Bodø eller Rørvik

Nettside:

aquastructures.no

Kontakt:

Ole Kristian Flønes

Leder virksomhetsområde ingeniør

tlf: 73 83 17 47

Marit Opheim

Daglig leder

tlf: 73 83 17 47

Pga økende arbeidsmengde og satsning inn mot nye markeder og områder, søker vi etter senioringeniører med bakgrunn innen marinteknikk/ havbruk eller tilsvarende.

 Som ingeniør i Aquastructures vil du kunne bidra på flere av firmaets forretningsområder. Vi utfører selvstendige beregnings- og analyseoppdrag innen ulike markeder, med fokus på flytende og faste konstruksjoner til havs – og ja, dette inkluderer også flytende sol- og havvindprosjekter. Som eksempler på oppgaver vil disse typisk kunne være styrkeanalyser, stabilitetsberegninger, bølgeberegninger o.l. Hos oss vil du også kunne bidra inn mot sertifisering og godkjenning av anlegg og produkter, både med inspeksjon og kontroll av grunnlagsdokumentasjon. Her har selskapet nær 70% av markedet mot norsk akvakultur, slik at det vil være gode muligheter for utvikling på flere felt, hvis du er den rette. I tillegg vil arbeid inn mot utvikling og testing av vår egenutviklede software, Aquasim være aktuelt, dersom dette høres spennende ut for deg.

 

Våre kunder er hovedsakelig innen akvakultur, men vi jobber også opp imot andre markeder som fornybar energi, offshore olje og gass. En stor del av vårt arbeid utgjør vurdering, evaluering og verifisering i tidlige utviklingsfaser av nye konsepter og vi er en viktig bidragsyter for en sikker og kostnadseffektiv utforming på anlegg og komponenter.

 

Som teknisk ingeniør hos oss vil du ha frihet under ansvar og store muligheter til å forme egen arbeidshverdag. Det er kort vei fra idé til beslutning, og du vil kunne være med på å styre egen utvikling i selskapet basert på dine styrker.

Du må beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig, og ha minimum 5 års erfaring fra relevante arbeidsoppgaver.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 - Høyere utdannelse B.Sc/M.Sc fortrinnsvis relatert til marinteknikk

- Kjennskap til styrkeberegninger og beregningssoftware Aquasim og/eller Solidworks eller tilsvarende

- Erfaring fra fabrikasjon/ produksjon

 

Det vil bli lagt vekt på følgende:

 - Praktisk og teoretisk innsikt

- God formidlingsevne skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk

- At du er selvstendig, systematisk, strukturert og løsningsorientert

- Kunde- og markedsorientert

- Serviceinnstilt

- Gode sosiale egenskaper

 

Vi tilbyr:

- Et høyt faglig kompetansemiljø

- Konkurransedyktige vilkår

- En spennende arbeidshverdag hos et selskap i utvikling

- Varierte arbeidsoppgaver

- Fleksibel arbeidstid

- Godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer

- Etablerte personalordninger

- Gode utviklingsmuligheter

 

Arbeidssted: Trondheim, Oslo, Bergen, Alta, Bodø eller Rørvik.

Om arbeidsgiveren

Aquastructures har i mer enn 20 år vært en viktig bidragsyter i den utviklingen som Norsk og internasjonal akvakultur har hatt disse siste årene. Vi jobber med de største oppdretterne, utstyrsprodusentene og serviceleverandørene innen både sjø- og landbasert oppdrett for å sikre bransjens tekniske komponenter, og nå ønsker vi også å tilby våre tjenester til flere andre bransjer.Som en ledende aktør mot havbruksindustrien bidrar vi i dag inn mot så vel konvensjonelle som ikke-konvensjonelle produkter og konstruksjoner. Vi er stolte av å ha bidratt på de fleste av utviklingskonsesjonene som nå er ferdigstilt, både under bygging og i planleggingsfasen av disse. Vi har også vært aktivt inn i utarbeidelsen og revisjoner av NS9415 siden 2003.AquaSim er vår merkevare som vi benytter til beregninger på strukturer og komponenter på vann og på land. Programvaren er uovertruffen når det gjelder å kombinere naturkrefter som vind, strøm og bølger med lastpåvirkning på konstruksjoner – i samme software. Videreutvikling og forbedring av AquaSim er en del av hverdagen, og vi arbeider mot et mål om å alltid være i forkant av utviklingen på dette feltet.Selskapet arbeider under visjonen "Safety Through Technology", der vi arbeider mot å kunne bidra til større sikkerhet gjennom høy teknisk kompetanse for våre kunder, om dette er innenfor akvakultur eller andre næringer.