Samarbeid med våre utviklere blir en del av din hverdag!
Samarbeid med våre utviklere blir en del av din hverdag!

Salgssjef Akvakultur

Søknadsfrist: 03.12.2023

Water Linked CageSense logo

Send din søknad her

Søknadsfrist:

3. desember 2023

Arbeidssted:

Trondheim

Nettside:

https://waterlinked.com/nb_NO

Kontakt:

Bjørn Sirnes - CCO

mail: 

bjorn.sirnes@waterlinked.com

Framtiden for oppdrettsanlegg er trådløs og intuitiv 

I en bransje som stadig beveger seg mot mer ansvarlig og bærekraftig produksjon, kan man ikke bare hvile på dagens laurbær – vi må kontinuerlig strebe etter forbedring. Overvåking av oppdrettsanlegg som raskt og pålitelig kan varsle om avvik, er essensielt for moderne havbruk. Trådløse løsninger representerer en revolusjonerende forandring ved å tilby effektiv kommunikasjon uten komplekse kabelnettverk.

Her i Water Linked er fremtiden allerede her – med våre trådløse og smarte systemer, designet for å øke produktiviteten og lønnsomheten i fiskeoppdrett, samtidig som man reduserer HMS-risikoer og styrker det bærekraftige fotavtrykket i næringen. CageSense® er et helt trådløst smart-sensorsystem for miljøovervåking av oppdrettsanlegg. Med varsling i sanntid og et intuitivt kontrollpanel får fiskeoppdretteren all informasjonen han trenger – når han trenger den.

Bli vår nye Salgssjef i Akvakultur!

Er du drevet av teknologi og på jakt etter en rolle hvor du kan påvirke og vokse sammen med et innovativt selskap? Water Linked er i en spennende fase med betydelig vekst, og vi søker nå etter en Salgssjef for vårt Akvakultur-team.

Du vil være en nøkkelspiller og rapportere direkte til vår Chief Commercial Officer. Hos oss vil din evne til å bygge og vedlikeholde relasjoner med både nye og eksisterende kunder være avgjørende, og du vil få anledning til å jobbe selvstendig i et dynamisk team.

Arbeidssted vil være ved vårt hovedkontor i Trondheim, i tillegg vil du være en del på reisefot.

Samarbeid med våre utviklere blir en del av din hverdag!

Din hverdag i Water Linked

Din hjemmebase vil være ved vårt kontor i Trondheim, men du vil også tilbringe mye tid på reise i inn- og utland for å besøke kunder, samt delta på messer og konferanser. 

Noen av dine oppgaver vil inkludere:

 • Være vårt ansikt utad på bransjemesser og utstillinger, representere selskapet med stolthet og bygge nettverk.
 • Identifisere og møte kundenes behov med presisjon, demonstrere forståelse for deres unike utfordringer.
 • Utarbeide tilbud og stenge salgene med selvtillit, drive prosessen fra behovsanalyse til kontraktssignering.
 • Besøke og samarbeide med kunder for å sikre topp ytelse av våre produkter i deres miljø, etablere sterke og varige kundeforhold.
 • Eventuelt gi teknisk støtte for integrering av våre produkter, avhengig av din kompetanse, og vise at vi går den ekstra milen.
 • Hjelpe våre kunder med å finne de riktige løsningene for optimal bruk, være en problemløser og rådgiver.
 • Spille en sentral rolle i vår produktutvikling, ta initiativ og bidra med innsikt som kan forbedre vårt tilbud.
 • Sikre kvalitet i våre prosjekter og produktleveranser, være garantisten for at våre løsninger alltid møter høyeste standard.
 • Fungere som en faglig rådgiver for våre kunder og arbeide tett med vårt kommersielle team, bygge bro mellom kundenes behov og vår ekspertise.
 • Bidra i planleggingen av større leveranser, sikre at komplekse prosjekter blir håndtert effektivt og profesjonelt.
 • Utarbeide faglig innhold for våre nettsider og publikasjoner, være en stemme i bransjen og fremme vårt merke.

Du vil jobbe tett med og rapportere til vår CCO for akvakultur.

Hvem er du?

For oss er dine personlige kvaliteter like viktige som den faglige kompetansen du besitter. I rollen som salgssjef vil du være en nøkkelperson i å bygge og opprettholde sterke kunderelasjoner, og det er viktig for oss at du er utadvendt og god til å formidle vårt budskap. Vi ser etter deg som tar initiativ, og som klarer å jobbe målrettet og strukturert. Din evne til å skape resultater selvstendig, samtidig som du bidrar til teamets suksess, vil være avgjørende for din suksess i stillingen.

Viser etter deg som har:

 • God kompetanse i kundebehandling, salg og forhandlinger
 • Et skarpt analytisk blikk og beslutningsevne
 • Flytende norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
 • Gode lytte egenskaper, er en lagspiller og som kan håndtere flere oppgaver samtidig
 • Genuin interesse for teknologi og robust utholdenhet
 • Relevant erfaring og nettverk innen norsk havbruk

Videre vil det være en fordel om du har:

 • Erfaring fra subsea-industrien
 • En relevant bachelorgrad
 • Engasjement for teknologi og programvare
 • Bakgrunn fra fiskeoppdrett eller forskningsstasjoner
 • Erfaring fra fôring eller roller innen fiskevelferd

Er dette deg? Er du klar for å dykke inn i en verden av muligheter og vekst hos Water Linked? Da vil vi høre fra deg. Søknadsfristen er 3. desember, men vi behandler søknadene fortløpende.

Dette er hva vi kan tilby deg:

Hos Water Linked vil du få en arbeidshverdag fylt med interessante og utfordrende oppgaver i et spennende, høyteknologisk miljø. Kulturen vår er preget av en sterk vilje til å utvikle produkter som er "disruptive" i markedet. Vi tilbyr opsjoner i selskapet til alle ansatte, noe som gir alle en unik mulighet til å eie en del av det selskapet som vi sammen bygger opp.

Om arbeidsgiveren

Water Linked utvikler produkter og løsninger som verden ikke har sett før. Målet er å disrupte markedet for navigasjon og kommunikasjon under vann. Vi har kunder i over 50 land og et solid kommersielt fundament som vi nå bygger videre på. Våre største kundegrupper finner du innen ROV/AUV produsenter, universiteter/akademia, akvakultur, energi og forsvar.Vi er for øyeblikket 34 flotte folk som ønsker å utgjøre en forskjell i denne bransjen, og nå ønsker vi oss flere kollegaer! Med solide eiere i ryggen er vi godt posisjonert til å ta nytt steg mot å bli en av de viktigste aktørene i vår bransje.