Røkter

Søknadsfrist: 03.02.2023

Havbruksstassjonen i Tromsø

Send din søknad her

Søknadsfrist:

3. februar 2023

Arbeidssted:

Kraknes, Kvaløya

Website:

https://havbruksstasjonen.no/

Kontaktperson:

Avdelingsleder Kristin Johansen

Telefon 950 58 401

Ønsker du å bidra i årets produksjon av torskeyngel i et trivelig og godt arbeidsmiljø?

Havbruksstasjonen i Tromsø AS, avdeling Senter for marin akvakultur, søker etter personell som kan jobbe i 100 % stilling fra mars/april til medio august.

Ønsker du å jobbe med startfôring/produksjon av torskeyngel vil vi gjerne ha deg med i teamet vårt.

Arbeidsoppgavene vil være varierte gjennom produksjonsperioden og omfatter også produksjon av levende fôr (Artemia og rotatorier).

Vi søker fortrinnsvis personer med utdannelse innen biologi/akvakultur, gjerne med erfaring fra produksjon av marin yngel og levende fôr. Personer som ikke har formell kompetanse kan også være aktuelle, men det fordrer at interesse og motivasjon for fagfeltet er til stede.

Videre ønsker vi at du samarbeider og kommuniserer godt og liker å løse oppgaver i team, men også arbeide selvstendig. Er systematisk og pålitelig, og har god holdning til helse, miljø og sikkerhet (HMS). Du må trives i et hektisk arbeidsmiljø, og beherske norsk muntlig.

I tillegg må du kunne beherske norsk muntlig.

Arbeidssted er Senter for marin akvakultur som er lokalisert på Kraknes, Kvaløya (15 km fra Tromsø sentrum). Arbeidstidsordning er turnus med 10 dager jobb og påfølgende 4 dager fri. Lønn og tiltredelse etter avtale.

Vi ønsker også søkere som er interessert i sommerjobb.

Søknadsfrist 3. februar.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

Havbruksstasjonen i Tromsø AS er et moderneforsøksanlegg for havbruksforskning. Stasjonen består av landanlegg, fiskehelselaboratorium og sjøanlegg. I tillegg har Havbruksstasjonen driftsansvar for Senter for marin akvakultur. Hovedkontoret ligger i Indre Kårvik, 35 km fra Tromsø sentrum. Havbruksstasjonen har 32 ansatte og 6-8 lærlinger.