Head of Quality

Søknadsfrist: 17.01.2024

Send din søknad her

Søknadsfrist:

17. januar 2024

Arbeidssted:

Bergen

Nettside:

https://firstseafood.no/

Kontakt:

Roy Olsen

CCO First Seafood

Telefon 46 94 07 78

Hovedarbeidsoppgaver:

  • Lede og dokumentere kvalitetsarbeid iht. krav som ligger i sertifiseringene. 
  • Lede eller gjennomføre forebyggende og korrektive tiltak.
  • Pådriver i det kontinuerlige forbedringsarbeidet knyttet til Kvalitet.
  • Ha løpende dialog med fabrikker, kunder, og leverandører. 
  • Håndtere avvik, analysere årsaker og gjøre nødvendige tiltak.
  • Revidere interne prosesser, leverandører og sertifikater.
  • Kontinuerlig søke forbedringer og beste praksis, holde deg oppdatert og informert om endringer i sertifiseringer og forskrifter som påvirker selskapet kvalitetsarbeid.
  • Utvikle selskapet for nå våre SGD mål, ESG analyser m.m.
  • Støttefunksjon opp mot kjøp/salg.
  • Forbedre rutiner og systemer for jevnlig og forutsigbar kvalitet og sikkerhet.
  • Gjennomføre risiko- og konsekvensvurderinger.
  • Samarbeide med underleverandører, kunder, og påse at forventninger og krav til HMS og kvalitet blir møtt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Erfaring med å lede kvalitet og HMS arbeid.
  • Erfaring innen kvalitetssystemer, og foretrukket fra miljøer innen sjømat.
  • 5 -10 års relevant erfaring fra Havbruksnæringen og sjømat.
  • Solid kjennskap til ASC, GAP, HACCP, Debio,
  • Proaktiv og kan jobbe selvstendig.
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk
  • Kunnskap om sertifiseringer og revisjoner av disse (HACCAP, Global Gap, ASC, Debio osv.)
  • Er detaljorientert, samarbeidsvillig, engasjert og løsningsorientert.
  • Er fremoverlent, har engasjement og gjennomføringskraft.
  • Høyere utdanning, eller annen relevant utdannelse innenfor akvakultur, fiskehelse, biologi, fiskeproduksjon ol. Relevant erfaring kan kompensere for høyere utdanning. 

Hos oss får du:

  • Jobbe i et internasjonalt, krevende og morsomt miljø.
  • Høy grad av personlig utvikling og ansvar med karrieremuligheter.
  • Høyt kvalifiserte kolleger som deler sin kunnskap og erfaring.
  • Jobbe i et selskap i vekst som bidrar til omstillingen mot en bærekraftig fremtid.
  • Kontorsted Bergen.

Om arbeidsgiveren

First Seafood AS er et innovativt sjømatselskap som produserer konsumpakket fersk og frosset fisk til dagligvare-, storhusholdnings- og eksportmarkedet. Vi har produksjon i Kongsvinger, Ålesund og nå byggger vi en ny, og moderne videreforedlingsfabrikk for laks i Bergen, våre kontorer er lokalisert i Bergen, Oslo og Ålesund. First Seafood ble en del av Insula i august 2016. Vi er en målrettet, effektiv organisasjon, med ansatte som har bred kompetanse, erfaring, i fra alle ledd i verdikjeden. Vårt mål er å være den foretrukne leverandøren av sjømat til markeder i Norden. Dette oppnår vi igjennom å være ledende i å levere konkurransedyktige priser, produktløsninger, høykvalitetsprodukter og førsteklasses service, hele tiden.

Vi skal nå styrke oss med en lederstilling som Head of Quality/QA Manager, som vil jobbe på tvers av alle egne fabrikker, og innleide fabrikker, og skal dermed lede fagfeltet som går på kvalitet og hms. Kontorsted er i Bergen, reisevirksomhet må påregnes.